Remy heeft voor ons een kennismakings-sessie over het fenomeen

mindfulness op het werk gehouden. Dat was geweldig! – René Ydema

Mindfulness op het werk

 

Werkdruk, deadlines en constante afleiding door toedoen van informatie overload, eisen een hoge tol van hardwerkende professionals. Niet goed tot rust komen, een slechte concentratie, een voortdurend opgejaagd gevoel en allerlei stress gerelateerde klachten gaan ten koste van het werkplezier en de productiviteit.

Mindfulness op het werk is erop gericht om de mentale veerkracht van professionals te versterken zodat deze effectiever omgaan met de uitdagingen van de werkvloer. 

Effectieve methode

 

‘Mindfulness op het Werk’ is een bijzonder effectieve methode om stress te reduceren. Steeds meer onderzoeken onderbouwen de positieve uitwerking van mindfulness en daarom laten veel organisaties hun werknemers mindfulness leren.

Mindfulness op het werk door Praesence is bewezen, effectief en heeft een heel praktische insteek.

Remy van Gelder heeft ruime ervaring met het trainen van professionals binnen zowel profit- als non-profit organisaties.

 

AANBOD MINDFULNESS OP HET WERK

Individuele - en team Coaching

Het is ook mogelijk een individueel ‘Mindful Werken’ maatwerktraject te volgen waarbij we werken aan jouw doelen. Daarnaast is mindfulness zeer geschikt bij teamcoaching of teambuilding.

TRAINING MINDFUL WERKEN

Speciaal voor professionals geeft Praesence de training Mindful Werken‘, die is gericht op het vergroten van de mentale veerkracht en de performance van professionals.

INSPIRERENDE WORKSHOPS


Maak kennis met mindfulness in een inspirerende introductie of kijk naar andere workshops als Mindful Time management en andere inspirerende workshops op het gebied van mindfulness. 

Enkele organisatie waar Praesence een training of workhop heeft verzorgd:

Lees ervaringen over Praesence Mindfulness Training en coaching's training Mindfulness@Work op Springest...