Corporate Based Mindfulness Training - CBMT


Corporate Based Mindfulness Training

 

Praesence Mindfulness is opgeleid en gecertificeerd door de internationale organisatie Potential Project om de Corporate Based Mindfulness Training te geven.

Potential Project heeft speciaal voor het bedrijfsleven een uniek en wetenschappelijk onderbouwd programma CBMT (Corporate Based Mindfulness Training) ontwikkeld dat zich richt zich op performance, effectiviteit, balans, veerkracht en creativiteit en energie. 

Corporate Based Mindfulness Training - CBMT

Mindfulness op het werk: het CBMT programma

Afhankelijk van de organisatiebehoefte biedt de CBMT (Corporate Based Mindfulness Training) verschillende mogelijkheden. De training bestaat uit praktische technieken en strategieen die je in je werk kunt toepassen en een deel aandachtstraining. Onderdelen uit de training zijn:

  • Hoe kun je mindfulness inzetten om je doelen te bereiken;
  • Mindfulness en communicatie;
  • Mindfulness en creativiteit;
  • Mindfulness en energie-management;
  • Mindfulness in je meetings.

Elke trainingsprogramma wordt op maat ontwikkeld. Afhankelijk van de behoefte van uw organisatie wordt gekozen uit 4 tot 12 inspirerende modules van 1,5 uur. De tijdsinvestering van de deelnemers is 10 minuten per dag. Bij de training worden studiematerialen verstrekt. 

Eerst op een inspirerende manier kennismaken met CBMT en Mindfulness op het werk? Potential Project verzorgt inspirerende kennismakingsworkshops bij u op locatie. Neem contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Resultaten


Resultaten bij deelnemers die het programma van Potential Project hebben gevolgd zijn onder meer:

37% meer focus;

37 % stressreductie;

23 % meer werktevredenheid;

18 % meer efficiency en productiviteit;

17 % betere balans tussen werk en privé. 

Lees hier ook waarom de traditionele MBSR (mindfulness based stress reduction) mindfulnesstraining minder geschikt is voor organisaties en bedrijven en waarom de CBMT (Corporate Based Mindfulness Training) wel goed aansluit. Of doe de (engelstalige) test om te ontdekken hoe mindful je in je werk staat.