Mindfulness trainingen en activiteiten

Mindfulness agenda – Leiden

 

In de onderstaande mindfulness agenda vind je een actueel overzicht met alle mindfulnesstrainingen, mindfulness introductie workshops, vervolgtrainingen en retraites van een dag. Deze worden gegeven in de Plek en de Lindewei in Leiden. 

Wil je meer weten over de opzet van de training en de kosten kijk dan naar Mindfulnesstraining Leiden. Wanneer je meer wilt weten over de training of vrijblijvend kennis wilt maken, dan kun je contact met me opnemen.

 

Mindfulness Agenda

Startdata Mindfulness Activiteiten

 

Hieronder vind je alle actuele Mindfulness-activiteiten die ik organiseer: de 8 weekse MBSR training, retraites van 1 dag en de Mindfulness en Geweldloze Communicatie verdiepingsdag.

Locaties van trainingen en workshops: de Plek, Kanaalpark Leiden en de Lindewei, Jacob Catslaan 12 Leiden. Beide heel fijne en goed bereikbare locaties (ook vanuit Den Haag en omgeving) met ruime gratis parkeergelegenheid. Individuele coaching en mindfulness in duo’s verzorg ik vanuit mijn coachruimte in het centrum van Wassenaar.

MINDFULNESS & GEWELDLOZE COMMUNICATIE 

Unieke training waarbij je kennis maakt met mindfulness en geweldloze communicatie en de verbinding tussen beiden. Deze training wordt van 10:00 – 16:00 gegeven door Remy van Gelder en trainer geweldloze communicatie Bart landstra. Locatie de verdieping, kanonsdijk 7 in Groenekan. Meer info over deze trainingsdag.

RETRAITES VAN ÉÉN DAG 

Meerdere keren per jaar verzorgt Praesence retraites van 1 dag in de Plek in Leiden. Een heel fijne gelegenheid om de batterij op te laden, nieuwe energie op te doen en je beoefening te verdiepen. De retraites zijn toegankelijk voor wie de MBSR mindfulness training heeft gedaan, maar ook voor iedereen die zo’n dag eens wil meemaken en ervaring heeft met meditatie.
Meer info over retraites van 1 dag.

INDIVIDUELE MINDFULNESS COACHING OF DUO’S

Het is ook mogelijk de mindfulnesstraining individueel of in duo’s te doen. Uitgangspunt is flexibiliteit, veel persoonlijke aandacht en afgestemd op jouw tijd en agenda.

Voor meer info ga naar coaching of ga naar contact. Ook online coaching mogelijk.