Mindfulness trainingen en activiteiten

Mindfulness agenda – Leiden

 

In de onderstaande mindfulness agenda vind je een actueel overzicht met alle mindfulnesstrainingen, mindfulness introductie workshops, vervolgtrainingen en retraites van een dag. Deze worden gegeven in de Plek en de Lindewei in Leiden. 

Wil je meer weten over de opzet van de training en de kosten kijk dan naar Mindfulnesstraining Leiden. Wanneer je meer wilt weten over de training of vrijblijvend kennis wilt maken, dan kun je contact met me opnemen.

Mindfulness Agenda

Startdata Mindfulness Activiteiten

 

Hieronder vind je alle actuele Mindfulness-activiteiten in Leiden. Locaties van trainingen en workshops: de Plek, Kanaalpark Leiden en de Lindewei, Jacob Catslaan 12 Leiden. Beide heel fijne en goed bereikbare locaties (ook vanuit Den Haag en omgeving) met ruime gratis parkeergelegenheid. 

MINDFULNESS MBSR TRAINING – START DINSDAG 29 OKTOBER

19:30-22:00. Locatie de Plek. Overige data zijn: 05-11, 12-11, 19-11, 26-11, 03-12, 10-12 en 17-12. Meer info over de training.  Training start gegarandeerd!

MINDFULNESS MBSR TRAINING – START DONDERDAG 12 DECEMBER

19:30-22:00. Locatie de Plek. Overige data zijn: 19-12, 09-01, 16-01, 23-01, 30-01, 06-02 en 13-02. Meer info over de training.

MINDFULNESS & GEWELDLOZE COMMUNICATIE – 26 OKTOBER

Unieke training van een dag waarbij je kennis maakt met mindfulness en geweldloze communicatie en de verbinding tussen beiden. Deze training wordt gegeven door Remy van Gelder en trainer geweldloze communicatie Bart landstra.
Meer info over deze trainingsdag.

RETRAITES VAN ÉÉN DAG – 7 DECEMBER 

Meerdere keren per jaar verzorgt Praesence retraites van 1 dag in de Plek in Leiden. Een heel fijne gelegenheid om de batterij op te laden, nieuwe energie op te doen en je beoefening te verdiepen. De retraites zijn toegankelijk voor wie de MBSR mindfulness training heeft gedaan, maar ook voor iedereen die zo’n dag eens wil meemaken en ervaring heeft met meditatie.
Meer info over retraites van 1 dag.

INDIVIDUELE MINDFULNESS COACHING

Het is ook mogelijk de mindfulnesstraining individueel of in duo’s te doen. Uitgangspunt is flexibiliteit, veel persoonlijke aandacht en afgestemd op jouw tijd en agenda.

Voor meer info ga naar coaching of ga naar contact.