COACHING MET MINDFULNESS & ACT

Mindfulness Wassenaar

Individuele Mindfulness Coaching

 

Vanuit mijn fijne praktijk in hartje Wassenaar bied ik individuele mindfulness of mindfulness in duo’s aan. Door de individuele aanpak kunnen we de training en coaching aanpassen aan jouw individuele situatie. Daarnaast is het mogelijk de training in duo’s te volgen. Het is ook mogelijk om de coaching online te volgen.

Naast mindfulness geef ik begeleiding met behulp van ACT. Een heel nieuwe werkwijze waarover je op deze pagina meer kunt lezen.

Bij mijn coaching put ik uit mijn ruime ervaring op het gebied van mindfulness, persoonlijke effectiviteit en de positieve psychologie. Lees hier eventueel ook meer over mijn achtergrond of ervaringen van deelnemers aan mijn trainingen en coaching.

N

Effectief wanneer je:

 

  • Moeite hebt dingen lost te laten;
  • Je je aandacht en concentratie wilt verbeteren;
  • Meer in contact wilt zijn met je gevoel en je lichaam;
  • Beperkende patronen wilt doorbreken;
  • Last hebt van stress gerelateerde klachten of slaapproblemen;
  • Meer wilt genieten van je leven;
  • Meer optimisme en zelfvertrouwen wilt ervaren;
  • Je effectiviteit als professional en/of leidinggevende wilt verbeteren.

Mindfulness in duo’s

 

Ik bied ook de mogelijkheid om de mindfulnesstraining in duo’s te volgen. Dit is bijvoorbeeld erg handig voor partners die de training graag samen willen volgen maar die bijvoorbeeld niet in de gelegenheid zijn vanwege werktijden.

Samen kijken we naar een geschikte tijd en kijken we naar wat mogelijk en wenselijk is bij het volgen van de training. De coaching kan bij jouw thuis of bij mij op locatie worden gegeven. Online ook mogelijk.

Remy is heel concreet, no-nonsense, en zeer gericht op ook echt doorpakken. Als je meer rust in je leven wilt en meer grip zoekt op je werk, is mindfulness is een echte aanrader en Remy een uitstekende start!

Volkert Deen

Associate Director

Vrijblijvende afspraak en tarieven

 

Als je wilt onderzoeken of individuele Mindfulness Coaching of begeleiding met ACT iets voor je is, dan kunnen we een vrijblijvende afspraak maken. Dat kan via de telefoon of bij mij thuis in het centrum van Wassenaar waar de coaching wordt gegeven. Tijdens dit gesprek kijken we naar je vraag en hoe en hoe mindfulness of ACT je kan helpen bij het bereiken van je doel(en). 

De kosten voor coaching zijn aftrekbaar als scholingskosten voor de belasting wanneer deze gericht is op het functioneren op het werk.

Wanneer je contact opneemt via het contactformulier of telefoon (06 47062706) informeer ik je graag over de verschillende mogelijkheden en de tarieven voor coaching.

Ik wil graag meer informatie

13 + 14 =