Coaching met mindfulness en ACT

Individuele Mindfulness Coaching

 

Vanuit mijn fijne praktijk in hartje Wassenaar bied ik individuele mindfulness of mindfulness in duo’s aan. Individuele Mindfulness biedt de mogelijkheid om de mindfulnesstraining individueel te volgen. Door de individuele aanpak kunnen we de training en coaching aanpassen aan jouw individuele situatie. Daarnaast is het mogelijk de training in duo’s te volgen. Het is ook mogelijk om de coaching online te volgen.

Naast mindfulness geef ik begeleiding met behulp van ACT. Een heel nieuwe werkwijze waarover je op deze pagina meer kunt lezen.

Bij mijn coaching put ik uit mijn ruime ervaring op het gebied van mindfulness, persoonlijke effectiviteit en de positieve psychologie. Lees hier eventueel ook meer over mijn achtergrond of ervaringen van deelnemers aan mijn trainingen en coaching.

N

Individuele Mindfulness coaching is o.m. effectief wanneer je:

 

  • Veel piekert;
  • Moeite hebt dingen lost te laten;
  • Je je aandacht en concentratie wilt verbeteren;
  • Meer in contact wilt zijn met je gevoel en je lichaam;
  • Je beperkende patronen wilt doorbreken;
  • Last hebt van angst, depressie of slaapproblemen;
  • Meer wilt genieten van je leven;
  • Meer optimisme en zelfvertrouwen wilt ervaren.


Mindfulness in duo’s

 

Ik bied ook de mogelijkheid om de mindfulnesstraining in duo’s te volgen. Dit is bijvoorbeeld erg handig voor partners die de training graag samen willen volgen maar die bijvoorbeeld niet in de gelegenheid zijn vanwege werktijden.

Samen kijken we naar een geschikte tijd en kijken we naar wat mogelijk en wenselijk is bij het volgen van de training. De coaching kan bij jouw thuis of bij mij op locatie worden gegeven. Online ook mogelijk.

Vanwege zijn open houding en inlevingsvermogen beveel ik Remy van harte aan als personal trainer en mindfulness coach.

Aaf

Begeleiding en coaching met ACT

 

ACT ofwel Acceptance and Commitment Training is een relatief nieuwe en effectieve coachings- en trainingvorm die afkomstig is uit de Positieve Psychologie. Deze tak van de psychologie is vooral gericht op de positieve ervaringen en eigenschappen van mensen om hier op voort te kunnen bouwen. ACT brengt het beste uit verschillende benaderingen bij elkaar. ACT leert je om te gaan met pijnlijke ervaringen, gedachten en gevoelens en ondersteunt je tegelijkertijd om je meest wezenlijke doelen en dromen te realiseren. 

N

ACT is onder meer effectief bij:

Angst en depressie
Gebrek aan zelfvertrouwen
Perfectionisme
Stress en burn-outklachten
Ontdekken wat waardevol en belangrijk voor je is
Concrete stappen zetten om je doelen te realiseren

Mindfulness is een belangrijk onderdeel van ACT en daarnaast wordt gebruik gemaakt van een breed scala aan ervaringsgerichte oefeningen die je kun helpen om te gaan met vervelende, gedachten, ervaringen en omstandigheden. Je ontdekt daarnaast wat je belangrijk vindt in het leven zodat je dingen kunt gaan ondernemen die echt belangrijk voor je zijn.

Hiernaast zie je een aantal klachten waarbij ACT heel effectief is.  

Vrijblijvende afspraak en tarieven

 

Als je wilt onderzoeken of individuele Mindfulness Coaching of begeleiding met ACT iets voor je is, dan kunnen we een vrijblijvende afspraak maken. Dat kan via de telefoon of bij mij thuis in het centrum van Wassenaar waar de coaching wordt gegeven. Tijdens dit gesprek kijken we naar je vraag en hoe en hoe mindfulness of ACT je kan helpen bij het bereiken van je doel(en). 

De kosten voor coaching zijn aftrekbaar als scholingskosten voor de belasting wanneer deze gericht is op het functioneren op het werk. Wanneer je contact opneemt via het contactformulier of telefoon (06 47062706) informeer ik je graag over de verschillende mogelijkheden en de tarieven voor coaching.

 

 

Ik wil graag meer informatie over individuele mindfulness coaching, ACT of mindfulness in duo's

9 + 2 =