MINDFULNESS & GEWELDLOZE COMMUNICATIE

 

Dagtraining Mindfulness & Geweldloze Communicatie

 

Mindfulness leren is één, maar hoe blijf je mindful in het contact met anderen? Met name wanneer communicatie stressvol of lastig is.

In deze training van één dag, die wordt gegeven door Bart Landstra (trainer Geweldloze Communicatie) en Remy van Gelder (mindfulness) wordt het beste van 2 werelden gecombineerd. Je leert een praktisch maar diepgaand communicatie-model dat je combineert met inzichten en vaardigheden uit mindfulness. Hierdoor zul je op een effectievere en diepgaande manier communiceren met de mensen om je heen.

 

Mindfulness

Leert je om meer in het moment te zijn met je aandacht en opmerkzaam te zijn op gedachten en gevoelens, zonder daar direct op te hoeven reageren. Mindfulness zorgt ervoor dat we onze automatische piloot herkennen en dat we onze bewuste keuzeruimte vergroten.  Het herkennen van ons automatische piloot kan enorm van pas komen in onze communicatie. Wanneer communicatie spannend wordt dan kunnen we dichtklappen, verharden of de confrontatie uit de weg gaan. Met mindfulness kunnen leren om aanwezig te blijven bij wat we ervaren. Ook wanneer dat ongemakkelijk is.

 

Geweldloze Communicatie

Helpt je om contact te maken met wat er in je leeft en woorden te geven aan wat je voelt. Je leert om verantwoordelijkheid te nemen voor je communicatie, je behoeften te herkennen en deze open en helder te verwoorden naar jezelf en de ander. Door jezelf meer te kunnen uiten in contact met de ander zul je meer verbinding en betekenis ervaren in de relaties die je hebt.

 

 

Tijdens deze dag leer je

  • Mindfulness technieken die je kunt toepassen in contact met de ander..
  • Leer je de basis van een krachtig communicatie-model.
  • Krijg je meer inzicht in jouw stijl van communiceren.
  • Vergroot je je lichaamsbewustzijn in communicatie.
  • Wordt je je bewuster van oordelen die je hebt.
  • Leer je jezelf en de ander meer te aanvaarden.
  • Ben je beter in staat om je gevoelens en behoefte te uiten.


Data, tijden en locatie

Zie voor actuele data de kalender met trainingsdata.

 

Prijs en aanmelden

De kosten voor deze dag inclusief fijne lunch zijn:

€ 120 BTW vrij (voor particulieren)
€ 190 BTW vrij (voor de zzp-er)
€ 280 Btw vrij (organisaties)

Let op! Er is beperkt plaats. Dus meld je snel aan.