HOCUS FOCUS – MINDFULNESS EN TIME MANAGEMENT

Mindful Time Management – Hocus Focus 

 

Speciaal voor bedrijven en organisaties bundelen Remy van Gelder van Praesence en Max Ohlenschlager van Mentor Max hun krachten. ‘Mindful Time Management’ combineert het beste van twee werelden gecombineerd. Deelnemers maken op en laagdrempelige en inspirerende manier kennis met zowel mindfulness als time-management. Mindfulness brengt je meer focus, ontspanning en concentratie. Time management geeft je praktische tools en technieken om meer grip op je werk te krijgen of met meer focus thuis te werken.  

N

Resultaten

 

  • Meer mentale veerkracht
  • Meer focus en concentratie
  • Beter plannen en prioriteren
  • GRIP op je werk
  • Stress en alledaagse uitdagingen effectief beantwoorden
  • Zicht op energiegevers en -vreters
  • Beter omgaan met verandering
  • Betere balans tussen werk en privé

Time Management 


Timemanagement gaat over wat je wilt bereiken in de tijd waarover je beschikt en helpt om keuzes te maken en prioriteiten te stellen en om te gaan met werkdruk. Wat wil je bereiken in de tijd waarover je beschikt en hoe je dat gaat aanpakken? Time Management leert je plannen en organiseren, tijdrovende gewoontes doorbreken en rust inbouwen. Na het volgen van een timemanagement cursus of
timemanagement training ga je effectiever en efficiënter met je tijd om.

Mindfulness


Mindfulness gaat om aandacht of opmerkzaamheid. De kern van de training bestaat uit het trainen van de bewuste aandacht en het vermogen een ervaring objectief en open waar te kunnen nemen. Mindfulness op het Werk is een bijzonder effectieve methode om stress te reduceren en op een meer bewuste manier om te gaan met de uitdagingen op de werkvloer. Steeds meer
onderzoeken onderbouwen de positieve uitwerking van mindfulness.

1 +1 = 3


Mindfulness en time management combineert het beste van 2 wereld en is meer dan de som der delen. Mindfulness brengt je meer focus, concentratie en rust. Je leert effectief schakelen tussen doen en niet doen. Time-management geeft je de praktische handvatten om effectief met je tijd en aandacht om te kunnen gaan. Het effect is dat je meer gedaan krijgt in minder tijd. En aan het eind van de dag heb je meer energie overgehouden.

 

Mindful Time Management –  Hocus Focus

Kennis maken met de unieke combinatie Mindfulness en time management? Praesence en Mentor Max verzorgen een unieke introductietraining van een dag op locatie. Kortere workshops of lezingen zijn ook mogelijk.

De belangrijkste principes van mindfulness en time-management komen aan bod. Wil je meer weten over de unieke combinatie ‘Mindfulness en Time-management’, neem dan contact op met Remy van Gelder van Praesence.