MINDFULNESS ONLINE

Mindfulness online met een persoonlijke touch. 

DE ONLINE MINDFULNESS TRAINING

Wil je meer innerlijke rust en ontspanning? En wil je in staat zijn om vanuit huis op een heel laagdrempelige manier alle voordelen van mindfulness te ervaren? Uit verschillende onderzoeken blijkt dat online mindfulness net zo effectief kan zijn als de reguliere groepstraing. De ‘Online Mindfulness Training’ is onder meer effectief wanneer je:

– Een betere focus en concentratie wilt.
– Meer wilt genieten van het leven.

– Beter wilt slapen.
– Veel piekert.
– Last hebt van stress- of angst gerelateerde klachten.
– Beter in je vel wilt zitten.

Online mindfulness onder persoonlijke begeleiding van een ervaren trainer en coach. Lees hieronder meer over mindfulness online en de opbouw van de training.

 

Online met de kracht van de groep 

 

Soms is het niet direct mogelijk om de mindfulness training in een ‘live’ groep te doen en is het handig en fijn als je de mindfulness-training thuis online kunt volgen. Je kunt de hele training dan in je eigen omgeving volgen. Alle materialen die je nodig hebt tijdens de training, zoals een reader en geluidsbestanden worden beschikbaar gesteld.

Net als bij een reguliere mindfulnesstraining hebben we eerste een intakegesprek met elkaar om te kijken naar je wensen en behoeften. Met behulp van de besloten facebook groep kun je contact daarnaast contact hebben met andere deelnemers om ervaringen uit te wisselen. Hierdoor ben je flexibel, doe je de training in je eigen omgeving, maar is er toch de nodige persoonlijke aandacht.

 

Z

Enkele voordelen van mindfulness online

  • Ervaar de positieve effecten van mindfulness.
  • Doe de training thuis en onder begeleiding online.
  • Ervaar toch de kracht van de groep.
  • Persoonlijke begeleiding.
  • Betaalbare opzet.

De opbouw van de online mindfulnesstraining

 

De training bestaat uit 6 sessies van 1,5 uur en na iedere sessie krijg je oefeningen mee die je thuis kunt doen.

Na de training houd je toegang tot al het materiaal. Hieronder lees je meer over de opzet van het online traject: mindfulness in je eigen tempo met de nodige persoonlijke aandacht en afstemming. Kijk voor actuele data van de trainingen op agenda. Naast het volgen van de online mindfulnesstraining is het ook mogelijk om individuele online coaching te krijgen. Hiermee is er nog meer individuele begeleiding mogelijk.

Je volgt elke sessie online onder mijn begeleiding met een groep deelnemers met wie je tijdens iedere sessie kunt uitwisselen. Na iedere sessie ga je met behulp van de trainingsmaterialen oefenen en maak je je de mindfulness gaandeweg eigen. Tussendoor gooi ik je niet in het diepe maar ben ik eventueel beschikbaar voor vragen.

 

RUIMTE VOOR VERANDERING

Een inspirerende reis van 8 weken mindfulness. Met als mooiste cadeau de bewustwording van het accepteren waardoor er ruimte ontstaat voor verandering. Een natuurlijke vaardigheid die verslavend werkt om al het goeds wat het je brengt.

Mijn positieve ervaring zat niet enkel in de methodiek, maar zeker ook in de trainer Remy. Met bezieling en passie heeft hij een training van zingeving aan de hand van Mindfulness neergezet. Met dankbaarheid.

Ilse

Coach en trainer

Inhoud en kosten van de online training 

De kosten van deze training zijn 400 euro voor particulieren en 650 euro per deelnemer voor organisaties. Hiervoor krijg je:

– Een intake-gesprek over je wensen.
– Toegang tot alle door mij ingesproken bestanden van de training.
– Een uitgebreide reader voor tijdens de training.
– Persoonlijke begeleiding gedurende de 8-weekse training.
– Toegang tot de besloten facebook pagina.

Wat heb je nodig?

Tijdens het online programma heb je een computer, tablet en een goede internetverbinding nodig. Het is daarnaast fijn als je een plek hebt waar je ongestoord kunt oefenen en ongeveer een half uur per dag vrij kunt maken voor het doen van de oefeningen.

Tussendoor is het altijd mogelijk om vragen aan mij te stellen over de training. In de besloten Facebook groep kun je daarnaast ook ervaringen met andere deelnemers uitwisselen. Hieronder kun je je opgeven of meer info vragen over het online programma. Of ga direct naar Startdata. Het is ook altijd mogelijk om vrijblijvend kennis met me te maken.

IK WIL GRAAG MEER INFO OVER MINDFULNESS ONLINE

14 + 15 =