Remy heeft voor ons een kennismakings-sessie over het fenomeen

mindfulness gehouden. Dat was geweldig! – René Ydema

Mindfulness op het werk

 

Werkdruk, deadlines en constante afleiding door toedoen van informatie overload, eisen een hoge tol van hardwerkende professionals. Niet goed tot rust komen, een slechte concentratie, een voortdurend opgejaagd gevoel en allerlei stress gerelateerde klachten gaan ten koste van het werkplezier en de productiviteit.

Mindfulness op het werk is erop gericht om de mentale veerkracht van professionals te versterken zodat deze effectiever omgaan met de uitdagingen van de werkvloer. 

Effectieve methode

 

‘Mindfulness op het Werk’ is een bijzonder effectieve methode om stress te reduceren. Steeds meer onderzoeken onderbouwen de positieve uitwerking van mindfulness en daarom laten veel organisaties hun werknemers mindfulness leren.

Mindfulness op het werk door Praesence is bewezen, effectief en heeft een heel praktische insteek.

Remy van Gelder heeft ruime ervaring met het trainen van professionals binnen zowel profit- als non-profit organisaties.

 

Mindfulness aanbod voor organisaties

INTRODUCTIE MINDFUL WERKEN


Kennis maken met mindfulness? Ik bied een laagdrempelige introductieworkshop aan voor organisaties die uiteenlopen van 1 uur tot een dagdeel.
 

 

TRAINING MINDFUL WERKEN

Speciaal voor professionals geeft Praesence de training Mindful Werken‘, die is gericht op het vergroten van de mentale veerkracht en de performance van professionals.

Z

MINDFULNESS EN TIME MANAGEMENT


Mindful Time management. Een unieke workshop waarin het beste van 2 wereld wordt gecombineerd. 

Individuele - en team Coaching

Het is ook mogelijk een individueel ‘Mindful Werken’ maatwerktraject te volgen waarbij we werken aan jouw doelen. Daarnaast is mindfulness zeer geschikt bij teamcoaching of teambuilding.

Enkele organisatie waar Praesence een training of workhop heeft verzorgd: