Mindfulness voor bedrijven – Corporate Based Mindfulness Training

Potential Project heeft speciaal voor het bedrijfsleven een uniek en wetenschappelijk onderbouwd programma CBMT (Corporate Based Mindfulness Training) ontwikkeld dat zich richt zich op performance, effectiviteit, balans, veerkracht en creativiteit en energie.

Mindfulness voor bedrijven-trainingen-workshops-coaching

Mindfulness op het werk: het CBMT programma

Afhankelijk van de organisatiebehoefte biedt de CBMT (Corporate Based Mindfulness Training) verschillende mogelijkheden. De training bestaat uit praktische technieken en strategieen die je in je werk kunt toepassen en een deel aandachtstraining. Onderdelen uit de training zijn:

  • Hoe kun je mindfulness inzetten om je doelen te bereiken;
  • Mindfulness en communicatie;
  • Mindfulness en creativiteit;
  • Mindfulness en energie-management;
  • Mindfulness in je meetings.

Praktische details

Elke trainingsprogramma wordt op maat ontwikkeld. Afhankelijk van de behoefte van uw organisatie wordt gekozen uit 4 tot 12 inspirerende modules van 1,5 uur. De tijdsinvestering van de deelnemers is 10 minuten per dag. Bij de training worden studiematerialen verstrekt.

Eerst op een inspirerende manier kennismaken met CBMT en Mindfulness op het werk? Potential Project verzorgt inspirerende kennismakingsworkshops bij u op locatie. Neem contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Mindfulness voor bedrijven-trainingen-workshops-coaching