Mindfulness in de Zomer

 

In de vakantie periode organiseert Praesence Mindfulness unieke mindfulness zomertrainingen. Je hebt hierbij 2 mogelijkheden waar je uit kunt kiezen: het MBSR programma in één week volgen of de training verspreid over de zomerperiode doen. Voor beide trainingen is beperkt plaats. Alle trainingen worden gegeven in een fijne en goed bereikbare (ook vanaf de A4 via omliggende plaatsen) locatie in Leiden. Parkeren is gratis.

 

Mindfulness in één week

 

Je kunt de training in één week doen. Het blijkt dat Jon kabat Zinn deze mogelijkheid ook aanbood in de v.s. in verband met de lange reisafstanden die deelnemers soms moesten maken. In één week leer je mindfulness. Doordat je een hele week met mindfulness bezig bent geeft deze training een diepe ervaring.

Elke dag van de training heeft een eigen thema en we doorlopen het hele MBSR programma. Je wordt door mij begeleid met behulp van een reader en door mij ingesproken geluidsbestanden. Voorafgaand aan de training hebben we een kennismakingsgesprek. Na afloop van de training wordt je niet in het diepe gegooid maar kijken we samen hoe je wat je hebt geleerd kunt integreren in het dagelijks leven.

Kijk in de agenda voor startdata.

 

Mindfulness zomertraining

De Mindfulness zomertraining

 

De andere mogelijkheid is de MBSR training te verspreiden over de zomer periode. Heel handig wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat en geen tijd hebt om 8 weken achter elkaar te oefenen. Maar deze training wordt ook heel goed gewaardeerd door deelnemers omdat er een mogelijkheid is om tussen de 2 delen van de training rustig in de zomervakantie aan de slag te gaan met wat je hebt geleerd. Na afloop van de training is je batterij weer helemaal opgeladen.

De training bestaat uit 4 sessies in de maand juni. Hierin leer je de kern van de mindfulness. Vervolgens heb je een maand om rustige met de oefeningen aan de slag te gaan. Daarna ga je door om te verdiepen wat je hebt geleerd en de training af te ronden.

Interesse in deze training? Kijk dan bij startdata.

Eerst wat meer lezen over mindfulness? Kijk dan op mindfulness of lees ervaringen van deelnemers die een training bij me hebben gevolgd. Je kunt ook altijd contact met me opnemen voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Voor wie is deze training bedoeld?

 

De Mindfulness Zomertraining sluit bijvoorbeeld goed aan als je:

  • Op dit moment niet in de gelegenheid bent om de 8-weekse helemaal achter elkaar te doen.
  • Nieuwe inspiratie wilt opdoen voor de zomer en de batterij weer wilt opladen.
  • De mindfulnesstraining al eens gedaan hebt en je mindfulness weer wilt opfrissen.

Door het doen van de oefeningen in de training vind je direct meer innerlijke rust en ontspanning. De training geeft je veel zelfinzicht. Een reader en geluidsbestanden helpen je om het geleerde toe te passen en in de praktijk vast te houden.

Voor aanvang van de training neem ik contact met je op om te horen wat je graag uit de mindfulnesstraining wilt halen.

Als je wilt weten of de training iets voor je is, dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie. Meer informatie over de trainingsdata en de kosten vindt je in de agenda. Ervaringen van deelnemers lees je via ervaringen.